top of page

Odložení zahájení výcviku


Situace s COVIDem se zhoršuje v poslední době natolik, že jsme se rozhodli slavnostní zahájení výcviku a první modul prvního běhu odložit.

Činíme tak po konzultaci s celým naším core-týmem, se Stanislavem a Brigitte Grofovými a s ohledem na to, jak důležité je, aby se frekventanti při práci, kterou budeme dělat, cítili komfortně a bezpečně. Pocit bezpečí a vnitřního klidu jsou pro tuto práci nezbytné. V tuto chvíli je situace v České republice vážná a dá se očekávat, že se budou v příštích dnech a týdnech ještě zpřísňovat vládní nařízení, která jsme povinni respektovat. V tuto chvíli to vytváří velkou nejistotu, co nás v následujících týdnech čeká a nechceme frekventanty vystavit přílišnému riziku.

Součástí našeho výzkumného týmu byl také náš přítel pan profesor Omar Šerý, a i po konzultaci s ním rádi sdílíme jeho nedávné vystoupení v DVTV.

Rozhodli jsme se tedy, že zahájení našeho výcviku posuneme o jeden plánovaný termín, což tedy znamená, že první modul proběhne v termínu modulu druhého (14.-19.3.2021), a tím se nám výcvik o jeden modul posune. Všechny další oznámené termíny na příští rok tak zůstanou v platnosti, aby to ve vašich kalendářích nezpůsobilo komplikace.

Věříme, že se celá situace upraví a budeme schopni tak zdárně v březnu náš výcvik zahájit společným holotropním dechem.

81 views0 comments
bottom of page